One Piece 7. Mozifilm: Karakuri-jou no Mecha Kyohei

One Piece Movie 07: Karakuri-jou no Mecha Kyohei

Kis csapatunk egy viharos éjjelen rátalál egy hajóroncsra, amit feltehetően kalózok támadtak meg és semmisítettek meg. A mi szemfüles kalózaink találnak egy épenmaradt kincsesládát, amit elvisznek a Going Merry fedélzetére, hogy ott majd kinyitják és osztozkodnak a kincsen. Usopp előkapja a kis zárnyitó felszerelését és hip-hop kinyitja a ládikót, még az Örömóda is megszólal, hátha most Fortuna Istennő melléjük szegődik. De csalódniuk kell, csak egy öreg nő hever a láda legalján, aki a vihar elől menekült a ládába és imádkozott, hogy valaki megtalálja. A nő nagyon hálás a csapatnak, ezért elárul egy titkot nekik, hogy a szigetén van egy rejtélyes és sokat érő korona elásva valahol. A legénység gyanút fog és arra gondol, hogy az öreg nő csak taxizni akar és hazafuvaroztatja magát, és nincs is semmilyen kincs. De a kapitány hajthatatlan, így menniük kell.

MEGTEKINTÉS: 3,448
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2006-03-04
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-04-06 17:33:43
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.