Naruto 1.Mozifilm: Dai Katsugeki!! Yuki Hime Shinobu Houjou Dattebayo!

Naruto the Movie: Ninja Clash in the Land of Snow

Réges-régen Konoha falujában felbukkant a Kilencfarkú Rókadémon. Egy faroklengetéssel hegyeket zúzott porrá és szökőárakat okozott. A faluban élő ninják összefogtak, hogy megállítsák eme szörnyű teremtményt. Egy embernek sikerült megállítania a démont. Ő volt a Yondaime Hokage, azaz a Negyedik Hokage, de neki is az élete feláldozásával sikerült legyőznie a szörnyet. A démont egy fiatal fiú testébe pecsételte, ezzel különleges képességgel ruházva fel a gyereket. Ez a fiú volt Naruto, aki felnőve elhatározta, hogy ő lesz a falu legerősebb ninjája, azonban ehhez rengeteg nehézségen és küzdelmen kell átvergődnie magát. Kövesd végig Naruto ninja útját az akadémiától egészen felnőtt koráig!

MEGTEKINTÉS: 13,426
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2004-08-21
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-04-06 19:58:29
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.