Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai

OreImo

Kyousuke Kousaka, a 17 éves diák nem jön ki valami jól húgával, Kirinoval. A 14 éves népszerű, gyönyörű és kiemelkedően jól sportoló diáklány szinte tökéletes ellentéte bátyjának. Úgy tűnik, sosem fognak jól kijönni egymással, ám egy nap minden megváltozik. Kyosuke reggele úgy indul, mint legtöbbször annyi kivétellel, hogy véletlenül összeütközik az éppen indulni készülő Kirinoval. A lány dühösen elsiet. A dolgok itt változnak meg. Kyousuke ugyanis megtalálja egy anime DVD tokját a földön. Nem tudja mire vélni a dolgot, elvégre a családjában senki sem néz animéket. A meglepetés azonban csak ezután következik. Amikor kinyitja a dobozt, nem azt a DVD-t találja benne, ami a dobozra van írva, hanem egy eroge (felnőtt játék) DVD-jét. Kyousuke elkezd azon gondolkozni, kié lehet a DVD, az apjáé, az anyjáé, vagy talán Kirinoé? A válaszra hamarosan fény derül, ugyanis este Kyousuke a szobájában találja húgát, aki úgy tűnik, keres valamit. Visszaadja a DVD-t a lánynak és nyugodtan lefekszik aludni. Éjszaka arra ébred, hogy Kirino az ágyán ül és egyik pillanatról a másikra átrángatja a szobájába, ahol felfedi sötét titkát: ő bizony otaku. A fiú megígéri húgának, hogy segítségére lesz a hobbijában és bátran kérhet tőle tanácsot, amikor csak akar. Így kezdődnek el a két testvér kalandjai.

MEGTEKINTÉS: 5,422
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-10-03
STÚDIÓ: AIC Build
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: sakurachan
FELTÖLTVE: 2022-04-07 10:55:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.