Chibi☆Devi!

Honoka Sawada 14 éves lány, aki mindig magányos, hiszen az iskolában is mindig egyedül van, sőt társai még ki is használják. Ezek mellett még egyedül is él, ezért hát nem csoda, hogy rettenetesen el van keseredve. Azonban hamarosan csoda történik, ugyanis egy reggelen arra lesz figyelmes, hogy nincs egyedül az ágyban! Legnagyobb meglepetésére egy bébit talál maga mellett. Azt azonban még maga Honoka sem tudja, hogy hogyan is került oda az a kisbaba, aki mellesleg fiú, és több furcsaság is van rajta. Ilyenek például az aprócska kis szarvai és villás farka, ami az ördögére hasonlít legjobban. Egy biztos, valami nagyon nem stimmel az aprócska kis jövevénnyel, hiszen mindezen furcsaságok mellett előszeretettel használja tűzokádó képességét is.

MEGTEKINTÉS: 8,208
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-10-10
STÚDIÓ: SynergySP
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 75/75
FORDÍTÓ: Namidafansub
FELTÖLTVE: 2022-04-07 21:48:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.