So Ra No Wo To

Sound of the Sky

Valamikor a jövőben, egy Seize nevű kisvárosban járunk, ahová épp megérkezik az újonc Kanata Sorami, hogy csatlakozzon az itt állomásozó osztagához. A világot egy szörnyű háború sújtotta a múltban, az élőlények és az emberiség nagy része kipusztult, emellett az emberi technológia az I-II. Világháború szintjére esett vissza. A kevés megmaradt túlélő viszont tovább marakodik az elfoglalható területekért, jelen esetben két ország, Helvécia (Helvetia) és a Római Birodalom. A sorozatban szereplő kisváros a határvidéken fekszik, ezért az osztag tagjainak, akik mind fiatal lányok, a legfontosabb feladatuk, hogy a "senki földje" felől érkező esetleges támadást észleljék. Kanata megismerkedik a leendő bajtársaival, a városka lakóival, valamint a helyi szokásokkal. A lányok szigorúan végrehajtják a katonai teendőiket - annak ellenére, hogy nincs nagy valószínűsége az ellenséges támadásnak, - és emellett részt vesznek a városka kulturális és gazdasági életében is. Az osztag, valamint az egész város mindennapi életét követhetjük nyomon a sorozatban, miközben kiderül egy s más a szereplők múltjáról. Valamint azt is megtudhatjuk, hogy jár-e valamilyen eredménnyel a két ország közötti béketárgyalás.

MEGTEKINTÉS: 2,568
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2010-01-05
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: CT-A^Team
FELTÖLTVE: 2022-04-07 22:13:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.