009 Re:Cyborg

A hidegháború. Félelem a nukleáris fegyverektől, a III. világháború iránt félelemnek halálfeje vicsorít az emberek idegeire, miközben a Szovjetunió és az USA egymásnak feszül. Egy világszervezet élén pedig egy gonosztevő pedig mindebből hasznot remél… A világklasszis pilóta, Joe Shimamura egyik versenyén egy nagyobb balesetben súlyosan megsebesül. Jön a mentő, kiszáll két ápoló, majd csak úgy bedobják hátra. Már épp elpucoltak, mikor jött az istálló vezetője és az igazi mentők. Ezután egy kisebb hajsza indul meg a mentő után… sikertelenül. A mentő tengeralattjáróra kerül, amely egy rejtélyes sziget felé veszi az útját. Joe-t itt kibernetizálják, így létrehozva Cyborg 009-et, hogy 8 másik társával együtt akadályozzák meg a nukleáris fegyverek bevetését egy kirobbantásra készült háborúban, míg Black Ghost világszervezete, a Merchants of Death fegyvereket ad el mindkét oldal számára. A kiborgok pedig váratlanul fellázadnak, látván a 009-es egység sikerét, s magukkal viszik Dr. Gilmore-t…

MEGTEKINTÉS: 1,378
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2012-10-27
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2022-04-08 16:29:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.