Hakuouki Movie 2: Shikon Soukyuu

Hakuoki ~Demon of the Fleeting Blossom~ Warrior Spirit of the Blue Sky

Történetünk ott folytatódik, ahol az előző film abbamaradt. Az események közepébe vágva rögtön egy csatamezőn találjuk magunkat, ahol a Shinsengumi kitartóan harcol, de sajnos vesztésre állnak. Hijirikata-san elmegy erősítést kérni. A rasetsuk (az olyan katonák, akik ittak az Élet Vizéből) az aranykorukat élik, erősebbek, mint valaha. A Shinsengumi néhány tagjának már most meggyűlt a baja néhány felerősített rasetsuval. A háború eseményeit Kazama és Amagiri a távolból, az ellenség oldaláról figyelik. Kazama már tervezi megszakítani a kötelékeit a Satsuma klánnal, és minél előbb menedéket akar nyújtani a klánjának az emberek elől. A háború végül vereséggel zárul, és a Shinsengumi visszatér a főhadiszállására. Majd Harada és Shinpachi bejelentik, hogy a saját útjukat járják, és különválnak a többiektől, ezt követően Hijirikata éjt nappallá téve dolgozik, és rasetsuként az Élet Vizének mellékhatásaival is meg kell küzdenie. Sannan-san és Heisuke, miután rasetsuvá váltak, éjszakai hadjáratokat tartanak, és meggyilkolják a kóbor rasetsukat. Okita még mindig súlyosan beteg. Majd Nagareyama-ban körbeveszik a Shinsengumi főhadiszállását, és Kondou-san kérésére, őt magát hátrahagyva, a Shinsengumi néhány megmaradt tagja Hijirikata és Shimada vezetésével elmenekül. Ezt a Shinsengumi újdonsült alparancsnokából lett főparancsnoka erősen megsínyli. Majd a Shinsengumi Edóban köt ki, ahol Hijirikata és Chizuru egy apró hazugságnak köszönhetően szétválnak. A lány hamarosan levelet kap egy idegentől, amiben Hijirikata megkéri, hogy mihamarabb hagyja el Edót, és keressen egy olyan helyet, ahol teljes életet élhet. Ez Chizurunak nem tetszik, és minden áron utána akar menni Aizuba. A város szélén találkozik Okitával, majd leszólítja az előbbi idegen (mint kiderül Ryuunosuke) és Haradához vezeti. Harada segít neki átjutni az ellenőrző állomáson, feltartóztatja az ellenséges katonákat. Itt feltűnik Shiranui is. Chizuru rohan át az ellenséges területen, de nem sok idő múlva megbotlik, és beleesik egy szakadékba, ahonnan Kazama menti ki

MEGTEKINTÉS: 1,073
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2014-03-08
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Hotaru no Yoru FanSub
FELTÖLTVE: 2022-04-09 15:55:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.