Psycho-Pass

Az igazságszolgáltatás és annak érvényesítése megváltozott. A 22. században Japán érvényre juttatja a Szibilla rendszert, amely objektív eszköz az egyes polgárok fenyegetettségi szintjének meghatározására azáltal, hogy megvizsgálja mentális állapotukat a bűnözői szándékra utaló jelek után, ez a Psycho-Pass néven ismert. Az ellenőrök úgy tartják be a törvényt, hogy – gyakran halálos erővel – leigáznak mindenkit, akiben a legkisebb rosszindulat is rejtőzik; mellettük vannak az Enforcerek, az elfáradt ellenőrök, akik lappangó bűnözőkké váltak, akik viszonylagos szabadságot kaptak az ellenőrök piszkos munkájának elvégzéséért cserébe. Ebbe a világba lép be Akane Tsunemori, egy fiatal nő, aki őszinte vágya van az igazságszolgáltatásra. Mivel azonban Shinya Kougami veterán végrehajtó mellett dolgozik, hamarosan rájön, hogy a Sibyl System ítéletei nem olyan tökéletesek, mint ahogyan ellenőrtársai feltételezik. Miközben minden a feje tetejére állt, amit tudott, Akane azzal a kérdéssel birkózik, hogy mi is valójában az igazságosság, és vajon fenn lehet-e tartani egy olyan rendszert, amely már korrupt.

MEGTEKINTÉS: 35,263
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-12
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 22/22
FORDÍTÓ: StriX
FELTÖLTVE: 2022-04-09 17:14:27
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.