Ushio to Tora (TV) 2.évad

Ushio & Tora

Ushio már számtalanszor hallotta apjától a családi legendát, miszerint harcművész ősüknek úgy sikerült legyőznie egy természetfeletti démont, hogy a legendás Szörny Lándzsával a család által óvott szentély falához szegezte a szörnyeteget. Hősünknek azonban ezidáig nem volt oka hinni a mesében, míg nem egy nap megtalálja a démont a pincében. Hogy megvédje a barátait a szellemek inváziójától, Ushio kénytelen szabadon engedni az általa Tora névre keresztelt szörnyet, hogy együtt szálljanak szembe a betolakodókkal, miközben Ushiónak arra is ügyelnie kell, nehogy Tora az első adandó alkalommal őt is felfalja, mihelyt kikerül a srác kezéből a lándzsa.

MEGTEKINTÉS: 6,872
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-04-01
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2022-04-09 22:29:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.