Great Teacher Onizuka

(Itt Azért 44részes mert az első részének két része van) Onizuka Eikichi egy 22 éves egykori motorosbanda-tag, ráadásul még szűz. Egy huszadrangú egyetemen szerzett tanári diplomát, és szeretne tanítani. Minden vágya, hogy a világ legjobb tanára legyen, így mikor állást kap egy jónevű magán alsó-gimnáziumban, nem is teketóriázik elfogadni az állást. Ám azt az osztályt kapja, amelytől minden tanár sikítva menekül. A diákok ugyanis fegyelmezetlenek, erőszakosak és senkinek nincs tekintélye előttük. Ennek ellenére vannak köztük igencsak tehetséges, okos diákok is, de mivel nem bíznak a tanárokban, mindenkit igyekeznek elkergetni. Onizuka azonban úgy dönt, nem adja fel, hanem elhatározza, megregulázza az osztályt. De még ő sem tudja, milyen nehéz feladat elé is néz. Bár az is igaz, ő sem mindennapi figura, és megvannak a maga nem éppen finom, vagy hétköznapi eszközei, amik néha még a tanári kar berkein belül is kiverik a biztosítékot.

MEGTEKINTÉS: 30,206
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1999-06-30
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 43/43
FORDÍTÓ: SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2022-04-10 18:35:25
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.