Fruits Basket: The Final

Honda Tohru-t elhagyta az apja még kislány korában, ezért egyedül élt az édesanyjával, aki egy napon egy tragikus balesetben meghalt. Nagyapjával élt utána, középiskolába járt és mellette dolgozott is. Egy nap el kellett költöznie, amíg a nagyapja háza felújítás alatt áll. Nem akart a barátnőihez menni, nem akart a terhükre lenni, így egy sátorba költözik egy erdőben. Sosem beszél senkinek se a szomorúságáról, mindig kedves, segítőkész és életvidám. Egy nap Tohru meglát egy házat az erdőben, amit eddig még soha nem vett észre. Kiderül, hogy a házban lakik az egyik középiskolai társa, a vele egyidős Yuki Sohma két fiú unokatestvérével, Kyo-val, és Shigure-vel. Yuki népszerűsége ellenére meglehetősen zárkózott, Kyo-nak pedig minden vágya, hogy legyőzze Yuki-t. Egy este Yukiék véletlenül megtalálják Tohru sátrát az erdőben (ami a családjuk birtokán van), és hogy ne kelljen a lánynak tovább ott élnie, felajánlják neki, hogy költözzön a házukba. Tohru elfogadja az ajánlatot, ráadásul rájön, hogy a Sohma családnak van egy sötét titka: mindegyik családtag egy-egy kínai állatöv leszármazottja, és ha megöleli őket egy ellenkező nemű személy, állatokká alakulnak át. Tohru megígéri, hogy senkinek sem szól a titokról.

MEGTEKINTÉS: 117,691
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-04-06
STÚDIÓ: TMS Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2022-04-14 13:10:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.