Gaikotsu Kishi-sama, Tadaima Isekai e Odekakechuu

Skeleton Knight in Another World

A történet szerint a főszereplő elalszik játék közben, melynek következtében annak a világában tér magához, az általa irányított avatár, Arc képében. Bár karaktere magas szintű, illetve erős fegyverekkel és páncéllal van felszerelve, csakhogy külseje félelmet keltő, mivel nem más, mint egy csontváz lovag. Így ahhoz, hogy kapcsolatba tudjon lépni e világ népeivel, folyamatosan el kell takarnia arcát a sisakjával. Egy nap azonban találkozik a gyönyörű tünde harcossal, Arianával, aki elfogadja hősünk valódi kinézetét és közös kalandozásba kezdenek, hogy megmentsék az elrabolt elf nőket, valamint felszabadítsák a világ vezető vallása által elnyomott és rabszolgaságba taszított állatembereket.

MEGTEKINTÉS: 127,689
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-04-07
STÚDIÓ: Studio Kai
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MiraiFansub
FELTÖLTVE: 2022-04-16 17:07:33
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-11-12 15:00:44

Ritka jó mese volt... de bárkinek is várja a második évadot, el kell hogy szomorítsalak... a cég aki készítette ezt a mesét pénzügyi problémákkal küzd (nem is kicsivel) és az anime nem volt túl sikeres ezért az esély 2 évadra kevesebb mint 1%

CommentUser
2023-10-01 10:31:08

fele be se tölt nagyon jó ez az oldal

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.