Neon Genesis Evangelion: Death & Rebirth

A sorozat és a film "befejező" motívumai. Ugyan szorosan a mű egyik részéhez sem tartoznak, mégis mindenütt a sorozat és az End Of Evangelion utánra ajánlják. Tulajdonképpen ez a mű két részre osztható (meglepően a Death és a Rebirth részre). Az egész filmben a sorozatot dolgozták újra, és még hozzáadtak egy-két új motívumot, amivel sok kérdésre választ lehet kapni. A Death rész egészen az Evangelion Unit 01 "felébredéséig" tart, mikoron már végleg kiszabadul. Onnantól a Rebirth -újjáéledés- rész következik, mely egy kicsivel mélyebben belemegy talán az End Of Evangelion mindkét részébe is.

MEGTEKINTÉS: 2,931
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1997-03-15
STÚDIÓ: Gainax
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2022-04-17 20:55:27
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.