Summertime Render

Summer Time Rendering

Szülei halála után Shinpei Ajiro a Kofune nővérekkel, Mióval és Ushióval élt, de azóta már elköltözött Tokióba. Ám miután Ushio megfullad, miközben megpróbálta megmenteni a fiatal Shiori Kobayakawát, hazatér, hogy megsirassa távozását. Az Ushio nyakán lévő zúzódások azonban megkérdőjelezik halálának okát. Shinpei meg van győződve arról, hogy más magyarázatnak kell lennie. Veszélyes lények kóborolnak a szigetlakók között, és az elhunyt Ushio látomása utolsó kívánságaként arra kérte őt, hogy mentse meg Miót. Biztos benne, hogy valami készül – és Ushio halála csak egy darabja a kirakósnak. Mio és mások segítségével Shinpei egy olyan jövő kialakításáért küzd, amelyben ő, barátai és családja életben maradhat. De minél többet nyomoz, annál lehetetlenebbnek tűnik egy ilyen jövő. Ez a sötétség beszivárog szülőszigetére. Mennyi szenvedést fog még átélni, mielőtt megtalálja a helyes utat, hogy megmentsen mindenkit?

MEGTEKINTÉS: 88,395
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-04-15
STÚDIÓ: OLM
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Frontline FanSub
FELTÖLTVE: 2022-05-01 07:47:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.