K

Tehát csapjunk bele a lecsóba, hiszen már a történet elejéből is gondolhatjuk, hogy nem egy mindennapi világba csöppentünk. Ugyanis egy enyhén sci-fi beütéssel rendelkező világban találhatjuk magunkat. Azon belül is egy középsuliban, ahol megismerkedhetünk a főszereplővel, Isana Yashiroval, és annak fehér cicusával. Shiroról hamar kiderül, hogy egy picit bohókás személyiség, aki éli gondtalan, mindennapi életét. Azonban ez hamar megváltozik, ugyanis Shirot fényes nappal megtámadják. Azonban hamar sikerül elmenekülnie, méghozzá egy titokzatos, fekete hajú férfi segítségével, akit Yatogami Kuroh-nak hívnak. Viszont Shironak egyáltalán nincs oka az örömre, ugyanis csöbörből vödörbe esik… mivel eme titokzatos, fekete hajú alak is az életére akar törni. Vajon mit követhetett el Shiro, amiért ennyien szeretnék eltenni láb alól? Yatogami Kuroh az előző hetedik király, azaz Miwa Ichigen hűbérese volt, akinek az az utolsó kívánsága, hogy Kuroh ölje meg a gonosz királyt. Shirot ugyanis egy gyilkossággal vádolják, amit Totsuka Tatara ellen követett el. Ő az első támadók, vagyis a HOMRA tagja volt, a vezérük pedig a Vörös király. Shiro értetlenül áll a történtek előtt, de sikerül egy kis trükkel meglógnia a második számú üldözőjétől is. Azonban Kuroh újból nyomára akad, de a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy Kuroh tervezte, ugyanis Shiro be akarja bizonyítani az ártatlanságát, de nem csak neki, hanem a HOMRA-nak is. Ezért Kuroh-val megállapodnak, hogy az elkövetkezendő időben rajta tartja a szemét a fiún, és megbizonyosodik arról, hogy milyen ember, és ha gonosznak találná, azonnal tétovázás nélkül végezni fog vele. Közbe ne feledkezzünk meg Shiro cicájáról sem, aki eléggé szembetűnő változáson ment át. Ugyanis egy szépséges lánnyá változott, aki ezentúl mindig a két fiúval tart és mellesleg szeret meztelenül flangálni, az erősebbik nem legnagyobb örömére. De pontosan kik is a királyok? Több klán található, akik színekről lettek elnevezve. A klánok élén pedig királyok állnak. Azonban van egy Színtelen király is, akit Miwa Ichi

MEGTEKINTÉS: 25,926
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-05
STÚDIÓ: GoHands
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-05-07 14:42:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.