Kanojo mo Kanojo

Girlfriend, Girlfriend

Naoya, egy elsőéves gimnazista szerelmet vall Sakinak, a lánynak, akit már régóta szeret, és ez után úgy döntenek, hogy randizni kezdenek. Egy nap azonban egy Nagisa nevű gyönyörű lány szerelmet vall Naoyának. A fiú elutasítja a a lányt, és elmondja Nagisának, hogy már van barátnője, de Nagisa tovább próbálkozik. Végül Naoya mégis elfogadja a kérést, és igent mond Nagisának… Azonban Naoya nem akarja elárulni a barátnőjét, ezért kitalálja, hogy mind a kettővel fog randizni, amit Saki termesztésen elutasít, de Naoya és Nagisa kitartása révén végül elfogadja azt…

MEGTEKINTÉS: 54,075
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-07-03
STÚDIÓ: Tezuka Productions
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Lolkiraly2
FELTÖLTVE: 2022-05-11 17:14:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.