Yamato Nadeshiko Shichihenge♥

The Wallflower

Négy eszméletlen külsővel megáldott, bishounen fiú: Kyohei, Oda Takenaga, Toyama Yukinojo és Morii Ranmaru “albérletben” él egy hatalmas, szálloda külsejű házban, békében és boldogságban. Azonban egy nap a ház tulajdonosa úgy dönt, elutazik egy időre aktuális kedvesével. A hölgy azonban feladatot szab ki a fiúk számára. Amíg távol van, az unokahúga, Sunako Nakahara odaköltözik hozzájuk, s hölgyet kell faragniuk belőle. Ha sikerül ezt teljesíteniük, elengedi nekik a lakbért, ha nem, az eddigi bér tripláját kell fizetniük. A fiúk félvállról veszik a feladatot, hisz számukra ez nem jelenthet kihívást. Azonban ők is meglepődnek, vagyis megrémülnek, amikor először megpillantják az unokahúgot. Sunako egy kísérteties jelenség, több mint két éve nem vágattatta le a haját, nem néz tükörbe se, és ósdi ruhákat hord. Így szó szerint úgy néz ki, mint Samara a Kör című filmből. De ezt csak az tetézi, hogy oda van a véres, Japánban már betiltott horror filmekért, s négy érdekes barátja van: Hiroshi-kun (anatómiai bábu), Josephin (csontváz, boával és parókával felszerelve), Akira-kun (szintén anatómiai bábu) és Josephin férje, gróf George Maximilian Belogia (csontváz, 18. résztől szerepel). S még egy fontos információ: Sunako nem tudja elviselni a gyönyörű emberek látványát, nemtől függetlenül szökőkútszerű orrvérzéssel reagál ezekre a “teremtményekre”. Így azon kevés lány karakterek közé tartozik, akik erősen orrvérzősek. Csak hogy említsek pár példát: Karin (Chibi Vampire Karin) és Bel(Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu). Persze nem ok nélkül lett ilyen, első és egyetlen szerelme csúnyának nevezte. Tehát elég rendesen fel van adva a lecke a fiúknak, de mivel nem akarnak lakbért fizetni, elkezdik kezelésbe venni.

MEGTEKINTÉS: 11,272
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-10-04
STÚDIÓ: Nippon Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Zolman
FELTÖLTVE: 2022-05-26 17:17:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.