Loveless

Aoyagi Ritsuka egy tizenkét éves általános iskolás fiú, aki két éve rejtélyes módon elveszítette imádott bátyját, Seimeit. Ritsuka teljesen bezárkózott, nem mosolyog, nem nevet, ráadásul anyja folyamatosan bántalmazza, mert nem bírja elviselni, hogy a fia már nem a régi. Egy nap új iskolába kerül, és akkor ismerkedik meg Agamatsu Soubival, aki Seimei barátjának mondja magát. Hamarosan kiderül, hogy Soubi és Seimei afféle harcos pár voltak, ahol Soubi volt a Harcos, míg Seimei az Áldozat, aki elszenvedi a támadásokat. Soubi és Ritsuka egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ám ekkor felbukkan a Hét Hold nevű csoport, amely ki tudja miért, üldözőbe veszi őket. De vajon kik a Hét Hold? Mi történt valójában Seimei-el? És mi ez a Harcos-Áldozat kapcsolat?

MEGTEKINTÉS: 19,810
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2005-04-07
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ayune és Ayame
FELTÖLTVE: 2022-05-26 17:50:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.