High☆Speed! Movie: Free! Starting Days

Free! Starting Days

A filmet, akárcsak az első évadot, Haruka egyéni úszása indítja, ugyanis már megint magától ment el úszni. Makoto viszont nemsokára érte jön, mivel sietniük kell, a cseresznyefák már javában virágoznak, kezdetét veszi első alsó-középiskolás évük az Iwatobi Alsó-Középiskolában. Ekkor már Rin Ausztrália egyik úszócsapatát erősíti, hogy beteljesítse álmát, és olimpikon válhasson belőle. Az évnyitó után Makoto szomorúan veszi észre, hogy ő és Haru különböző osztályokba kerültek. Haru újdonsült osztályában figyelmes lesz egy srácra, aki szinte mindenkitől csak azt kérdezi, hogy szeretne-e csatlakozni az Úszóklubhoz, és a legtöbbjüket rá is szeretné venni erre. Miközben Haru ezt nézi, odahajol hozzá egy másik fiú, aki rögtön be is mutatkozik. Kisuminak hívják, egy általánosba járt Rinnel, egyszóval sokat hallott Haruról, és szeretné, ha barátok lennének. Kettejük közt szó esik az úszásról is, ezt rögtön meghallja a nem túl messze lévő Asahi, az előbbi kérdezősködős srác. Mostmár Harut akarja rávenni az Úszóklubba való csatlakozásra. Kisumi viszont a Kosárlabda Klubhoz szeretne csatlakozni, ezért invitálná Harut is. Később Makoto bemutatja az alsó-középiskolai Úszóklubjának kapitányát, Natsuyát, aki Makotóval együtt Harut is invitálja az Úszóklubba. Ekkor új szereplőt ismerhetünk meg, aki eddig csak a háttérből szemlélte az eseményeket – Ikuyát, aki Natsuya öccse, és rendszeresen jár úszni egy külsős Úszóklubba. Asahi továbbra is az Úszóklubhoz akar csatlakozni, és erre buzdítja Makotót és Harut is. Ikuya az alsó-középiskolás klubokat játszadozásnak tartja rendes úszócsapata mellett. Kisumi pedig az így már 5 főből kosárcsapatot akar szervezni, és a Kosárlabda Klubban akar mindenkit tudni. Makoto és Haru pedig még mindig nem döntött. Vajon Haru, Makoto, Asahi és Ikuya csatlakoznak-e az Úszóklubhoz, és megalakul-e belőlük a vegyes váltó? Ha igen, képesek lesznek összeszokni egymással olyannyira, hogy teljesen együttműködve megnyerjék a váltót? Kiderül, ha végignézzük ezt a 120 perces filmet.

MEGTEKINTÉS: 1,546
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2015-12-05
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Kazoku Subs
FELTÖLTVE: 2022-05-29 21:13:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.