Saiunkoku Monogatari 2nd Season

Tales of Saiunkoku

A történet egy Saiunkoku (=Színpompás Felhők Országa) nevű országban játszódik. Főszereplőnk Kou Shuurei, egy tizenhat éves, nagy múltú, de elszegényedett nemesi családból származó lány, aki édesapjával, és Seirannal (egy férfivel, aki a ház körüli munkákban segít) él egy hatalmas, de kissé lerobbant házban. Történetünk azon a napon veszi kezdetét, amikor az egyik császári főtanácsos, Shou meglátogatja őket, és munkát ajánl a lánynak, amiért ötszáz aranyat fizetne. Mivel a lány legnagyobb gondja az állandó pénzhiány, ezért nem is hagyja, hogy a tanácsos mindent elmondjon, hanem azonnal elfogadja a munkát. Másnap Shuurei és Seiran a palota kapuja előtt áll. A lány még most sem akarja elhinni: beleegyezett abba, hogy a nem túlzottan jó hírnek örvendő császár, Ryuuki hitvese lesz fél éven keresztül. Az ifjú uralkodót még csak hat hónapja koronázták meg, de azóta teljesen visszavonult a kormányzástól, egész nap csak bolyong a palotában, az éjszakákat meg szolgálókkal tölti, méghozzá csak fiúkkal. Shuurei mégsem visszakozik, a színjátékot vállalva beköltözik a palotába, de lassan felébred benne a gyanú: talán a császár nem is hülye, hanem csak hülyít másokat…

MEGTEKINTÉS: 8,251
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-07
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 39/39
FORDÍTÓ: lindy116
FELTÖLTVE: 2022-05-31 15:34:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-01-23 19:51:03

csak anyit szeretnék kérdezni hogy lesz-e folytatása

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.