Kingdom 1.évad

Kingdom

Történetünk Kínában, a Hadakozó Fejedelemségek korszakában játszódik. Kr.e. 475-221 között Kína területén ádáz csaták dúltak, hét fejedelemség harcolt a hatalom és a többiek feletti uralom megszerzéséért. A Kr. e. 3. század végére három nagy birodalom emelkedett ki a többi közül a Qi, a Chu és a Qin, majd az északnyugati Qinnek sikerült legyőznie valamennyi riválisát, s Kr. e. 221-ben egyesítenie egész Kínát, ezzel létrehozva az egységes kínai császárságot. Ebben a korszakban él két fiú Xin és Piao. Szolgálóként tengetik napjaikat és találkozásuk óta dédelgetik azt azt álmot, hogy maguk mögött hagyva eddigi nélkülözéssel teli életüket, dicsőséges hadvezérekké válnak. Mindent meg is tesznek e cél érdekében, egymást támogatva tökéletesítik kardforgatási technikájukat. Egy szép napon meglátja őket gyakorlás közben Shou Bunkun, a királyi palota magas rangú tisztviselője, a király bizalmasa, aki rövid időn belül állást ajánl Piao az uralkodó mellett, de csakis kizárólag neki, arról, hogy Xin is velük utazzék, szó sem lehet. Piao ugyan elmegy vele, azonban távozása előtt megesketi Xint, hogy olyan hamar követi, ahogy tudja. Így a fiú otthon marad, dolgozik, éli a maga életét, közben pedig folyamatosan gyakorol és aggódva figyeli a palotából érkező egyre baljóslatúbb híreket. Egy éjszaka aztán különös zajra lesz figyelmes. Mikor kimegy, ott találja kajibába küszöbén a haldokló Piao-t, akinek a kedvéért elindul, hogy megvédje a Piaora megszólalásig hasonlító ifjú királyt. Nem is sejtheti, hogy ezzel örökre bekerül egy hatalmi játszmákkal, harcokkal, fájdalmakkal és veszteségekkel, ugyanakkor új barátságokkal, élményekkel, tapasztalatokkal teli világba.

MEGTEKINTÉS: 34,104
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-06-04
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 38/38
FORDÍTÓ: RolandXX
FELTÖLTVE: 2022-06-03 14:33:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.