Ookami to Koushinryou II

Spice and Wolf II

Az anime színhelye a középkori Európa. A történet főszereplője egy Craft Lawrence nevű, kb. 25 éves férfi, aki foglalkozását tekintve utazó kereskedő, egyik faluról a másikra járva cserélgeti portékáját. A történet elején Lawrence egy Pasroe nevű falucskába megy, ahol van egy Chloe nevű tanítványa és akinek – mint az egyértelműen kiderül – tetszik a férfi. Lawrence épp egy aratási ünnepség előkészületeibe csöppen bele, amit egy több száz éves pogány istenségnek rendeznek, aki a bőséges termésért felel. És ezen a helyen veszi kezdetét maga a történet. A kereskedő este egy meztelen lányt talál a szekerén békésen szundikálva a prémek között, akiről kiderül, hogy nem más, mint Horo, a farkas istennő. Horo találkozni szeretne fajtársaival, így ráveszi Lawrence-t, hogy vigye el őt a szülőhelyére, az északi Yoitsu-ba. A sorozat az utazásukról szól, és hogy milyen problémákkal kell szembenézniük útjuk során. Betekintést nyerhetünk a kereskedelem fortélyaiba, és Horo-ról kiderül, hogy mennyire ért a dologhoz. Természetesen mivel ez egy romantikus történet is, így nem nehéz kitalálni, hogy a fiatal kereskedőben gyengéd érzelmek törnek elő új útitársa iránt. Hogy Horo viszonozza-e ezt a vonzalmat, illetve mi van, ha fény derül a farkas kilétére, azt megtudjátok, ha megnézitek ezt a kellemes kis animét.

MEGTEKINTÉS: 6,815
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-07-09
STÚDIÓ: Brain's Base
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: EruPii-Fansubs & Raws
FELTÖLTVE: 2022-06-03 16:45:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.