Trinity Seven

A történet egy átlagos középiskolás fiú hétköznapjaival kezdődik: Kasuga Arata együtt él az unokatestvérével, aki egyben a gyerekkori barátja is, ő Kasuga Hijiri. Az egyik reggel iskolába menet Arata arra lesz figyelmes, hogy a nap befeketedett, nem tudja eldönteni, hogy mindig is fekete volt-e vagy valamilyen különös oka van a jelenségnek. Ezen a reggelen találkozik egy titokzatos lánnyal, Asami Lilith-el is, akiről később tudjuk meg, hogy egy mágus. Kiderül, hogy három napja egy gravitációs hullám csapott le a városra, ahol Arata és Hijiri éltek, ami lerombolta az egész várost. Ennek a hullámnak a hatására Hijiri (és az összes városlakó) eltűnt, és azóta Arata az általa – tudtán kívül – létrehozott világban élt. Hijiri, mielőtt eltűnt, Aratának adott egy grimoárt, ami nem más, mint egy mágikus

MEGTEKINTÉS: 78,909
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-10-08
STÚDIÓ: Seven Arcs Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Animefan
FELTÖLTVE: 2022-06-04 14:25:10
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.