Sword Art Online Movie: Ordinal Scale

Sword Art Online the Movie -Ordinal Scale-

A Sword Art Online incidens után nemsokkal, 2026-ban megjelenik egy Augma nevű eszköz. Ez az eszköz már nem a virtuális (VR), hanem a kiterjesztett valóságot (AR) használja. Az eszköz a felhasználhatósága miatt rövid időn belül hatalmas népszerűségnek örvend. Majd megjelenik rá egy játék, melynek címe: Ordinal Scale. Kezdetben minden jól megy, az emberek élvezik, és még nyeremények is vannak benne. Ám kezd gyanús lenni, hogy sorra jelennek meg a SAO-ban megismert boss*-ok. És ekkor fajulnak el a dolgok. Amikor Asunát egyszer legyőzi egy boss, lassan kezdi elveszíteni az emlékeit a SAO-ról. Innen veszi kezdetét egy nyomozás, hogy mi ez a jelenség, ki áll mögötte, és hogy hogyan lehet megállítani.

MEGTEKINTÉS: 10,011
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2017-02-18
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 2/2
FORDÍTÓ: Anime Sekai Team
FELTÖLTVE: 2022-06-11 20:44:12
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.