Monogatari Series: 2. évad

Monogatari Series: Second Season

A lányok, akik már túlestek egy természetfeletti zaklatásán, most ismét, illetve még mindig benne vannak csávában. Először Hanekawa kerül az étlapra, a szemüveges, copfos, imádnivalón gömbölyű valójában: a Nekomonogatari második kötete, a Shiro, ami a Tsubasa Tigris című történetet dolgozza fel. Az osztályelnök problémájával való foglalkozás után a Kabukimonogatari következi, ami a Mayoi Jiangshi történetet veszi górcső alá. Érdekes módon a címszereplők néha alig szerepelnek a saját történetükben és sokkal több információhoz jutunk más karakterekről. Mondhatni ilyen az univerzum tipikus történetvezetése. Bár a néhány pillanatnyi felnőtt Mayoi megéri a nélkülözést. Mielőtt megijednénk, hogy a címszereplő loli nincs jelen, ne pánikoljunk, hiszen rengeteg időt tölthetünk Arararagival és Shinobu-channal hatszemközt. Az anime ugyan 26 részesnek van titulálva, valójában megspékelték a dolgot három összefoglaló résszel, amik Koyomi tolmácsolásában elevenítik fel a Nekomonogatarit (Kuro) , a Bakemonogatari Hitagi Rák, Nadeko Kígyó és Tsuabasa Macska fejezeteit, valamint az egész Nisemonogatarit. Egyből ugrunk tehát a következő történetéhez, a Nadeko Medúzához, ami az Otorimonogatari „fedőnevet” kapta. Nadeko-chan talán a legkevésbé foglalkoztatott karakter, szinte mindenkivel találkoztunk a saját fejezetén kívül is, csak vele nem. Ezt megbosszulva most igencsak komoly galibát okoz, aminek a megoldásához majdnem mindent be kell vetni. Ezek után jöhet a loliáradat, a mostani utolsó előtti történet, aminek elméletileg Shinoburól kellene szólnia, mindenki kedvencéről, az aranyhajú „óvodásról”, hiszen ez az Onimonogatari, a Shinobu Idő című történet, de legalább annyira fontos szerepet kapnak más karakterek is, mint a címszereplőnk. Egyre több infó kerül birtokunkba az újabb szereplőkről is, mintegy megalapozva a jövőt, amikor majd ők kerülnek célkeresztbe. Az évad zárásaként megkaptuk Senjougahara történetét is, a Koimonogatarit, ami a Hitagi Véget tartalmazza.

MEGTEKINTÉS: 8,281
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-07-07
STÚDIÓ: Shaft
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Yuri
FELTÖLTVE: 2022-06-11 20:59:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.