2,912,467

Jujutsu Kaisen

Jujutsu Kaisen (Sorcery Fight, JJK)

Főszereplőnk egy tipikus shounen protagonista, Itadori Yuuji. Habár kimagasló erejének hála jeleskedik a sportokban, őt inkább az okkult dolgok érdeklik, és barátaival klubot alapítva kutatnak a természetfeletti után. Persze az élet nem fenékig tejfel a számára sem, és miután egyetlen nagyapja halálos ágyán megígérteti vele, hogy segíteni fog az embereken, főhősünk belefut abba az emberbe, aki örökre megváltoztatja az életét. Rövid csevejük után kiderül, hogy barátai egy rejtélyes tárgyra bukkantak, amely mágnesként vonzza a gonoszt. Egy olyan világban, ahol átkok, démonok és varázslatok uralkodnak, ez nem jelenthet semmi jót. Így újdonsült társával Yuuji barátai segítségére siet, és hamar alkalma nyílik, hogy betartsa nagyapjának tett ígéretét...

MEGTEKINTÉS: 2,912,467
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-10-03
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.