Getsuyoubi no Tawawa 2

Tawawa on Monday 2

A történet egyik főszereplője egy meg nem nevezett irodista férfi, aki a munkába járás során megismerkedik az Ai nevű, különösen nagy mellekkel rendelkező középiskolás lánnyal. Miközben reggelente megvédi a lányt a vonaton a molesztálóktól, az út során kellemesen elbeszélgetnek, és máris jobban indul hősünk napja. Eközben a szomszédjában lakó tanárember végre beadja a derekát, és romantikus kapcsolatba kerül egykori diákjával, aki három éven át üldözte a szerelmével. Másutt pedig egy szintén irodista férfi az ugyancsak telt idomokkal bíró kolléganője miatt kerül kényes szituációkba.

MEGTEKINTÉS: 12,072
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2021-09-20
STÚDIÓ: Yokohama Animation Lab
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Ricz/Ronin Factories
FELTÖLTVE: 2023-12-30 17:10:39
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.