Mato Seihei no Slave

Chained Soldier

Az érettségi után Yuuki Wakura rájön, hogy öt év telt el azóta, hogy húga eltűnt egy "Mato-katasztrófa" során. Japán-szerte titokzatos bejáratok nyíltak egy "Mato" nevű dimenzióba - egy démoni metropoliszba, amely tele van "Shuuki" néven ismert katasztrofális szörnyekkel, amelyek az emberek biztonságát fenyegetik. Azonban új remény merült fel, mivel egy olyan Mato gyümölcs felfedezése, amely természetfeletti képességeket ad kizárólag a nőknek, lehetővé tette számukra, hogy harcoljanak a Shuuki ellen. Ennek köszönhetően egy új matriarchális kormány alakult, amely létrehozta az Anti-Démon Hadtest nevű női szervezetet, ami miatt a férfiak a társadalom legaljára süllyedtek. Amikor Yuuki hirtelen Matóban találja magát, képtelen egyedül elmenekülni. Ám amikor már előre látja, hogy a Shuuki kegyetlen véget vet neki, megjelenik egy milicista ruhába öltözött lány, aki megvédi őt. Kyouka Uzen a Démonellenes Hadtest hetedik egységének vezetőjeként ambiciózus, de a saját társai lebecsülik, mert erejét szokatlannak tartják. Most egy élet-halál helyzetben Kyouka megragadja az alkalmat, hogy Yuuki segítségével kiderítse szupererejének valódi lehetőségeit: ahhoz, hogy legyőzze a Shuukit, a fiúnak a rabszolgájává kell válnia.

MEGTEKINTÉS: 135,210
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-04
STÚDIÓ: Seven Arcs
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 16+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2024-01-05 00:08:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-05-07 18:43:14 ● LEKTOR

Még pontos időpont nincs, de a hivatalos bejelentés már megtörtént. Az elkövetkező szezonokban/évben 100%, hogy kapunk folytatást.

CommentUser
2024-05-04 00:50:31

jó lenne egy season 2 :(

CommentUser
2024-01-13 21:46:11

Szuper Anime, de mikor jön már a kövi rész?!!!!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.