Chiyu Mahou no Machigatta Tsukaikata

The Wrong Way to Use Healing Magic (A gyógyító mágia helytelen használata)

Ken Usato a szó minden értelmében normális középiskolás - átlagos jegyek, álmok, és hajlamos nem szeretni a rendkívüli embereket. Amikor azonban találkozik a diáktanács elnökével és alelnökével, akik mindketten népszerűek és rendkívüliek, azonnal összebarátkozik velük. Mindez azonban megszakad, amikor Ken új barátait egy másik világba idézik - és véletlenül őt is megidézik! Csüggedten és visszatérési lehetőség híján beletörődik, hogy csendben marad az új világban - egészen addig, amíg rá nem jön, hogy affinitása van a gyógyító mágiához, egy nagyon ritka mágiaformához, ami önbizalmat és az összes mágus figyelmét is magára vonja. Azonban nem minden figyelem jó, amire Ken akkor döbben rá, amikor egy őrült gyógyító mágiát használó társa felfigyel rá...

MEGTEKINTÉS: 157,255
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-06
STÚDIÓ: Shin-Ei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-01-06 11:57:04
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.