Kekkon Yubiwa Monogatari

Tales of Wedding Rings

Satou Haruto és a legjobb barátja, Nokana Hime, gyermekkoruk óta elválaszthatatlanok. Hősünk már a szerelmi vallomást fontolgatja, mikor a lány váratlanul közli vele, hogy visszatér a szülőföldjére, mert férjhez kell mennie. A fiú első gondolata az, hogy követi őt, és tönkreteszi az esküvőjét. Ekkor jön rá, hogy Hime valódi neve Krystal Novaty Nokanatika, és történetesen egy másik világból származó hercegnő. Ennek ellenére minden a terv szerint alakul, és Hime csókjával Satou lesz az új vőlegény! Hamarosan újabb meglepetés éri, ugyanis a férfi, aki feleségül veszi Himét, arra hivatott, hogy hatalmas erejű hős legyen, és megmentse a világot! Ehhez azonban négy másik, különböző fajokba tartozó Gyűrű Hercegnőt is feleségül kell vennie. Vajon Satou készen áll a kihívásra, vagy ez túl nagy felelősség egy átlagos középiskolás számára?!

MEGTEKINTÉS: 67,574
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-06
STÚDIÓ: Staple Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2024-01-09 12:23:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-01-30 10:07:33

Kovi resz mikor jon?

CommentUser
2024-01-13 19:41:42

igazából a képregény jobban tetszett, így se rossz

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.