Shin no Nakama ja Nai to Yuusha no Party wo Oidasareta node, Henkyou de Slow Life suru Koto ni Shimashita 2. Évad

Banished From The Hero's Party, I Decided To Live A Quiet Life In The Countryside Season 2 (I Was Kicked out of the Hero's Party Because I Wasn't a True Companion so I Decided to Have a Slow Life at the Frontier 2)

Egy hős és nagy kalandor arról álmodik, hogy… patikát nyit? Red egykor a Hősök csoportjának tagja volt, egy hatalmas csoportnak, amelynek az volt a rendeltetése, hogy megmentse a világot Taraxon, a dühöngő démonkirály gonosz erőitől. Egészen addig, amíg egyik bajtársa ki nem rúgta őt. A határvidéken való könnyű élet reményében Red új célja, hogy patikát nyisson. Korábbi életének titkát azonban nem biztos, hogy olyan egyszerű megtartani, mint gondolja. Különösen, amikor felbukkan a gyönyörű Rit, egy kalandor a múltjából, és megkéri, hogy hadd költözzön hozzá!

MEGTEKINTÉS: 28,786
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-07
STÚDIÓ: Studio Flad
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Astarosub
FELTÖLTVE: 2024-01-09 13:45:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.