Fluffy Paradise

Isekai de Mofumofu Nadenade suru Tame ni Ganbattemasu.

Akitsu Midori (27 éves) egy másik világban köt ki, miután meghal a túlhajszoltság miatt?! Egy másik világban reinkarnálódtam, miután Isten megáldott egy különleges képességgel. Ez a képesség az, hogy "nem emberi lények szeretnek". Mi?! Ez azt jelenti, hogy az emberek talán nem szeretnek engem, de az összes bolyhos állat szeretni fog? Hűha! Megsimogathatok egy fehér tigrist meg sárkányokat a szívem örömére! Miután Neema néven, egy előkelő nemesi család legfiatalabb lányaként újjászülettem, mindent megteszek az emberiség megmaradásáért (?), miközben élvezem ennek a világnak a pihe-puha bolyhosságát.

MEGTEKINTÉS: 52,909
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-07
STÚDIÓ: EMT Squared
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-01-09 15:50:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-01-10 23:51:57

Nem tudom őszintén miért annyira fontos a másvilágban lévő halála, de amúgy jó eddig! Ami érdekes az az, hogy most nem jóból lesz rossz világ hanem fordítva.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.