Saikyou Tank no Meikyuu Kouryaku: Tairyoku 9999 no Rare Skill-mochi Tank, Yuusha Party wo Tsuihou sareru

The Strongest Tank's Labyrinth Raids -A Tank with a Rare 9999 Resistance Skill Got Kicked from the Hero's Party-

Rud a Hősök csapatának tankja, és azt mondják róla, hogy a történelem során a valaha volt legmagasabb védelmi képességgel rendelkezik. A csapat gyakran jár labirintus raidekre, de Rud számára ez többet jelent, mint egy raid. Szeretett nővére betegségének gyógyítása érdekében keresi a kívánságot teljesítő kincset, amely ezekben a labirintusokban rejtőzhet. Ám egy nap az arrogáns hős egy sikertelen portyázási kísérlet után kirúgja őt a csapatból, a képességeit okolva, amelyeknek a hatásait még mindig nem ismerik. Mivel nincs hová mennie és nincs mit tennie, úgy dönt, hogy visszatér szülővárosába, ahol a nővére várja. Útközben megment egy lányt, akit egy szörny támadott meg. Váratlan módon ez a lány egy rendkívül ritka képességgel rendelkezik, melynek neve "Értékelés". A lány képességének köszönhetően Rud képes kideríteni az igazságot az eddig ismeretlen képességei mögött, amelyekről kiderül, hogy nagyon erős képességek. 9999-es védekezéssel és erős képességekkel, így kezdődik el a legerősebb tank, Rud kalandja!

MEGTEKINTÉS: 56,250
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-07
STÚDIÓ: Studio Polon
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-01-09 15:57:16
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.