18,415

FUT

Shaman King: Flowers

SHAMAN KING FLOWERS

A sorozat Asakura Hana, avagy Asakura You fiának történetét meséli el, ami 16 évvel játszódik az előző sorozat eseményeit követően. Hanából lusta és könyörtelen gyerek lett. Nem érdekli az iskola, gyakran lóg az órákról, bandák közti harcokba keveredik, és nagyon unalmasnak tartja mindennapjait. Mindez megváltozik, mikor az Asakura-család egy másik ágának képviselői, Yohane és Luca, tiszteletüket teszik náluk, hogy végezzenek vele és az apjával, megszerezve ezáltal a főcsalád címet. Hana ezt követően egyre többet tud meg egy belső összeütközésről, ami Asakura Hao és az előző Sámánkirály, YVS között történt.

MEGTEKINTÉS: 18,415
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-10
STÚDIÓ: Bridge
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 11/13
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2024-01-09 16:42:12
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.