Nozomanu Fushi no Boukensha

The Unwanted Undead Adventurer

Rentt Faina, a huszonöt éves kalandor egy évtizede aprítja a szörnyeket. Mivel azonban nem sok tehetsége van a szakmához, Rentt azon kapja magát, hogy csekély mennyiségű pénzért minden nap Slime-okra és Goblin-okra vadászik. Nem is sejti, hogy mindez hamarosan megváltozik, amikor a Hold tükrének labirintusában egy látszólag felfedezetlen ösvényre bukkan. Az ösvény végén azonban nem kincsek és gazdagság vár rá, hanem egy legendás sárkány, aki nem vesztegeti az idejét, hogy egészben lenyelje őt! Nem sokkal később, amikor Rentt felébred, nem igazán halott, de nem is nagyon él - nem több egy halom csontnál! A megbízható kardjával, szerszámövével és hátborzongató új külsejével felfegyverkezve Rentt újjászületett csontvázként indul útnak, hogy elérje az Egzisztenciális Evolúciót, remélve, hogy egy nap emberibb formában térhet vissza a civilizációba. Vajon sikerül-e Renttnek, vagy a labirintus felemészti őt a halál nélkül töltött további életére...?

MEGTEKINTÉS: 154,366
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-08
STÚDIÓ: Connect
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-01-10 20:08:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-22 15:48:26

Mikor lesz 2 évad ?

CommentUser
2024-03-25 08:00:44

de kár hogy máris vége van.. ennél rosszabb érzés nincs mikor vége van

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.