Kingdom 5.évad

Kingdom Season 5

Az ókori Kína Tavaszi és Őszi korszakában, Qin nyugati államában élt két fiú, Shin (Xin) és Hyou (Piao), akik a háború miatt árvaságra jutottak. Napjaikat fáradságos kiképzéssel töltik, azzal a céllal, hogy egy napon majd nagy hadvezérek lehessenek. Életük fordulópontja akkor következik be, amikor Hyou-ra felfigyel Shou Bunkun miniszterre (Changwenjun), és lehetőséget ad a fiúnak, hogy a császári palotában szolgáljon. Nem sokkal később azonban hatalmi harcra kerül sor, amiben Hyou súlyosan megsebesül. Egy térképet bíz Shin gondjaira, aminek segítségével Shin találkozik Sei-jel (Zheng), Qin fiatal királyával.

MEGTEKINTÉS: 12,179
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-14
STÚDIÓ: Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: RolandXX
FELTÖLTVE: 2024-01-15 21:06:50
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.