38,364

FUT

Yozakura-san Chi no Daisakusen

Mission: Yozakura Family

A gimnazista Taiyou Asano azóta szociálisan alkalmatlan, amióta családja meghalt egy autóbalesetben. Az egyetlen ember, akivel megfelelően tud érintkezni, a gyerekkori barátja, Mutsumi Yozakura - a világ legerősebb kémcsaládjának feje. Mutsumi legidősebb bátyja, Kyouichirou Yozakura túlságosan is védelmezi őt, amióta egyszer súlyosan megsebesítette. A Mutsumi iránti szerelme halálos, és Taiyou a következő célpontja. A túléléshez Taiyounak feleségül kell vennie Mutsumit, és a Yozakura család tagjává kell válnia. A káoszba fejest ugorva Taiyou megkezdi útját, hogy hatalmas kém legyen, hogy megvédje feleségét, és felfedje múltjának és a Yozakura család sötét titkait.

MEGTEKINTÉS: 38,364
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-01
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 7/27
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2024-01-16 17:10:28
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.