13,479

FUT

Tensei Kizoku, Kantei Skill de Nariagaru

As a Reincarnated Aristocrat, Ill Use My Appraisal Skill to Rise in the World (Reincarnated as an Aristocrat with an Appraisal Skill)

Egy egyszerű üzletember egy nap meghal, és Ars Louventként, egy nemes fiaként születik újjá. Bár nem tehetséges a mágiában vagy a kardforgatásban, van egy olyan képessége, amivel senki más nem rendelkezik: A becslés. Ennek a képességnek a segítségével Ars meg tudja állapítani egy személy jelenlegi erejét, hogy mennyi potenciál van benne, és hogy hol rejlik a tehetsége. Ez a képesség különösen hasznos az ország jelenlegi helyzetében. A kormány korrupt, a lázadások egyre gyakrabban fordulnak elő, és a nemesek messze földön megerősítik erődítményeiket, hogy felkészüljenek egy totális háborúra. Mindezek tudatában Ars rájön, hogy neki is fel kell készülnie, mégpedig úgy, hogy tehetséges embereket gyűjt össze.

MEGTEKINTÉS: 13,479
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-07
STÚDIÓ: studio MOTHER
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: +14
RÉSZEK: 3/12
FORDÍTÓ: SárkányokTeaM
FELTÖLTVE: 2024-01-16 17:19:26
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-13 23:07:05

Köszi a részt!:D Nekem túúúúúl gyors ez az anime. Remélem le lasít malyd egy kicsit!:D

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.