4,240

FUT

Jiisan Baasan Wakagaeru

Grandpa and Grandma Turn Young Again (Ojiisan to Obaasan ga Wakagaetta Hanashi, A Story About a Grandpa and Grandma Who Returned Back to Their Youth)

Shouzou és Ine Saitou boldog házasságban élnek, amióta az eszüket tudják. Még ráncos, repedező végtagokkal küszködő öregségükben is látszik e szerelem ereje, értékes kötelékükön. Aztán egy nap véletlenül arra ébrednek, hogy újra fiatalok! Újonnan szerzett fiatalos és vonzó testük ellenére Shouzou és Ine ugyanolyanok maradnak, mint valaha. A Jiisan Baasan Wakagaeru követi a fiatal, idős párt, amint élik mindennapjaikat, időt töltenek a családjukkal, és szembeszállnak a fiatalok elvárásaival.

MEGTEKINTÉS: 4,240
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-07
STÚDIÓ: Gekkou
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: +13
RÉSZEK: 3/11
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2024-01-16 17:20:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.