1,905

FUT

Boukyaku Battery

Oblivion Battery

A Boukyaku Battery egy híres baseball-ütőről szól, amely a zseniális dobó Haruka Kiyomine-ból és az ügyes elkapó Kei Kaname-ból állt, akit "Tábornoknak" is neveztek. A felsőbb ligás korszakukban elég tehetségesek voltak ahhoz, hogy ne csak nyerjenek, hanem sok középiskolás játékos reményeit és álmait is összetörjék, akik ellen játszottak. Kaname azonban elvesztette az emlékezetét, és ők ketten bekerültek a Kotesashi középiskolába, egy nevenincs állami középiskolába. Ugyanebben az iskolában találkoznak több tehetséges játékossal, akik abbahagyták a baseballt, miután ellenük játszottak a középiskolában. Ez a történet arról szól, hogy egy újonnan alapított baseballklubban újra összejönnek, hogy újra baseballozhassanak.

MEGTEKINTÉS: 1,905
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-04-09
STÚDIÓ: MAPPA
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 3/12
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2024-01-16 17:35:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.