Lucky Star

Lucky☆Star

Nos, igen, a főszereplők bizony ismét lányok, de ez ne tántorítsa el a férfi olvasóinkat az anime megtekintésétől, mivel sokkal általánosabb problémákat dolgoz fel a sorozat, minthogy holmi nemi különbségek miatt ignoráltan félretoljuk. Ráadásul a karakterek a japán animált mozgókép történelmének legaranyosabb és legszerethetőbb figurái. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag egytől egyik archetípusok, hála a kidolgozottságuk és a különböző konfliktusaiknak, jelenlétük sosem lesz repetitív, vagy ismerős. A konfliktusoknak, amik gyakorlatilag az egész anime esszenciáját adják. Bizony hőseink egytől egyik azokkal a problémákkal fognak összetalálkozni az életük során, amit mi is egytől egyik átéltünk, vagy át fogunk élni. Ezzel el is jutottunk annak a bizonyos erőnek a forrásához. Van abban valami felderítő és megmosolyogtató, ahogy a magunk mögött tudott intrikákat és nehézségeket újra átélhetjük egy kifordított, komikus világban. Egyszerűen nevetésre sarkallnak azok a pillanatok, amikor a kis hőseink ugyanúgy megpróbálnak a dolgozat előtti estén minden energiájukat beleadva tanulni, holott ők is és mi is tudjuk, hogy ennek úgyse lesz jó vége. Vagy a tv fog elcsalogatni a tananyag mellől, vagy a számítógép, vagy csak az ágy hívogató puhasága kényszerít minket arra, hogy álomra hajtsuk a fejünket, a párna alá téve a könyvet.

MEGTEKINTÉS: 1,163
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-04-08
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: cnorm
FELTÖLTVE: 2024-01-25 15:57:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-17 05:22:54

*Tsumikire hasonlít... bocsi, elírtam!

CommentUser
2024-04-17 01:08:35

Egyébként Izumi első ránézésre Tsukimire emlékeztet az Acchi Kocchiból

CommentUser
2024-04-17 01:07:06

Izumi viszi a pálmát, bírom azt a csajt :D Jól eltalálták a karakterét!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.