Gekai Elise

Doctor Elise: The Royal Lady with the Lamp

Elise de Clorence az első életében borzalmas királynő volt, aki az egész országára csak bajt hozott, míg végül a férje, vagyis a király máglyára vetette. A következő életében, hogy vezekeljen az előzőben elkövetett bűneiért, hősnőnk sebész lett, hogy életeket mentsen. Azonban egy sorsfordító repülőgép szerencsétlenség miatt ismételten elhalálozik, és az utolsó kívánsága, hogy bárcsak újrakezdhetné az első életét. Kívánsága teljesül, és a következő pillanatban újra a 16 éves Elise de Clorence testében ébred fel. Ezzel lehetőséget kap az újrakezdésre és egy másfajta életre! Úgy dönt, megváltoztatja a saját és a családtagjai sorsát azzal, hogy orvosként fog tevékenykedni. Vajon sikerülni fog neki? Megváltoztathatja végzetét? És a herceg vajon más szemmel fog nézni rá?

MEGTEKINTÉS: 80,028
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2024-01-10
STÚDIÓ: Maho Film
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: MahouFansub
FELTÖLTVE: 2024-01-28 20:31:14
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.