Kurenai no Buta

Porco Rosso – A mesterpilóta

Miután egy átok disznóvá változtatta, Marco Pagot, az első világháborús ászból Porco Rosso, a titokzatos fejvadász lesz, aki az Adriai-tengeren az égi kalózokat kapja el. Egy eldugott szigeten tölti napjait, és csak ritkán hagyja el a szigetet, hacsak nem azért, hogy fejpénzt gyűjtsön, vagy hogy meglátogassa a gyönyörű Ginát, az énekesnőt és az Adriano Hotel tulajdonosát.

Egy nap, miközben a meghibásodott motorját akarja megjavítani, Porco Rossót egy Donald Curtis nevű fiatal amerikai nagymenő lövi le. A hírnév lehetőségétől felbuzdulva Donald merészen kijelenti, hogy a repülő disznó halott. Porco Rosso nem akar csalódást okozni Ginának, ezért a híres Piccolo S.P.A. repülőgépgyárba menekül, és hatalmas kölcsönt vesz fel, hogy megjavíthassa és fejleszthesse vadászgépét. Ott meglepődve tapasztalja, hogy a Piccolo S.P.A. főmérnöke a 17 éves Fio Piccolo, aki éhezik a bizonyítási lehetőségre. Fio fejlesztéseivel Porco Rosso felkészül, hogy hivatalosan is kihívja Donaldot, és visszaszerezze a becsületét.

MEGTEKINTÉS: 194
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1992-07-18
STÚDIÓ: Studio Ghibli
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Szinkronos
FELTÖLTVE: 2024-01-29 12:22:45
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.