Coquelicot-zaka kara

From Up on Poppy Hill (Fent, a Pipacs-dombon)

Egy tengerparti kikötőre néző domb tetején áll a Coquelicot Manor nevű panzió. Mivel az épületet a családja üzemelteti, Umi Matsuzaki látja el a kis létesítmény vezetésével járó feladatok nagy részét, például az ételek elkészítését a bentlakóknak. Amikor nem otthon van, a helyi középiskola diákja - egy olyané, amely jelenleg egy kisebb válsággal küzd.

A közelgő olimpiai játékokra való tekintettel egy szeretett régi klubhelyiséget le akarnak bontani, hogy helyet adjanak egy modern épületnek. Ennek következtében a diákság nagy része összefogott, és fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy ezt megakadályozza. Umi az újságíró klubnak segít az ügyről szóló információk terjesztésében, ahol összebarátkozik Shun Kazamával, akibe fokozatosan kezd beleszeretni. Shun azonban árva, aki nem sokat tud a származásáról, és amikor ketten elkezdenek nyomokat keresni a fiú múltjához, rájönnek, hogy sokkal több közös van bennük, mint azt bármelyikük is gondolta volna.

MEGTEKINTÉS: 284
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2011-07-16
STÚDIÓ: Studio Ghibli
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2024-01-29 12:47:32
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.