Midara na Ao-chan wa Benkyou ga Dekinai

Ao-chan Can't Study!

Mutasd meg nekik az A-O arcodat! Ártatlan gyermekként Ao Horie habozás nélkül hirdette nevének eredetét. Most, hogy középiskolába jár, elhatározta, hogy keményen tanul, hogy egy napon kiszabaduljon buja apja, egy híres erotikus író befolyása alól. Amikor azonban a kedves Takumi Kijima vallomást tesz Horie-nak, a lány elméjében megvadulnak a botrányos gondolatok.

A szabadulni vágyó nyögések, a keresztbe tett lábak és a testében szétáradó melegség miatt Horie nem tehet mást, mint hogy félreérti Kijima meglehetősen tiszta motivációit. Hogy a dolgok még rosszabbra forduljanak, bármennyire is próbálja elhárítani Kijimát, a férfi közeledése nem áll meg. Bárcsak tanulhatna!

MEGTEKINTÉS: 11,778
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-04-06
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2024-02-01 21:39:30
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.