Hiiro no Kakera

Hiiro no Kakera: The Tamayori Princess Saga

Tamaki szülei Afrikába mennek, ezért lánynak egy időre a nagymamájához, Baba-samához kell költöznie. A busz kicsit hamarabb odaért, ezért akit elé küldtek, hogy elkísérje, még nincs ott. Tamaki ennek ellenére elindul az erdőbe, hogy megkeresse a nagymamája házát, azonban két szörnyeteg rátámad. Egy vöröshajú srác menti meg, aki el is kíséri a házhoz. Tamaki és Baba-sama a lány megérkezése után leülnek beszélgetni és ebből a beszélgetésből kiderül, hogy Tamaki a Tamayori-hime, akinek az lenne a dolga, hogy megfékezze az Onikirimarut, aki egy démon, ami csak akkor ébred fel, ha a pecsétek megtörnek. A lényeg az, hogy az első Tamayori-hime legyőzte ezt a démont, de nem tudta elpusztítani, ezért inkább lepecsételte. Viszont ha ezeket a pecséteket valaki egytől-egyig feltöri, akkor a bestia kiszabadul és teljes apokalipszis lesz. Tamakinak fel kéne ébreszteni-e magában a Tamayori hercegnő erejét, hogy meg tudja védeni a pecséteket. Nem mellesleg vannak őrzői is, akiknek az a feladatuk, hogy megvédjék őt az életük árán is. Ezek az őrzők a Shugogo-ház leszármazottai és a vérük olyan különleges, hogy technikailag nem is emberek, ezért a sérüléseik nagyon gyorsan begyógyulnak és nem mellesleg különleges erejük is van.

MEGTEKINTÉS: 29,204
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-04-01
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Chihana
FELTÖLTVE: 2022-06-18 20:21:52
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.