17,882

FUT

(Fan szinkron) Naruto: Shippuuden

Naruto Shippuden

Eltelt három év, az edzés végére érve, Naruto és Jiraiya visszatérnek Konohába. Az eltelt idő alatt nem csak Naruto, de a barátai is megerősödtek, mi több immáron mindannyian megkapták a Chuunin rangot, mi több, megtudjuk, hogy időközben Gaara lett az új Kazekage. Mivel Naruto visszatért utazásaiból, az Akatsuki is mozgolódni kezd, hogy megvalósítsák világhódító terveiket és összegyűjték a Bijuu-kat, kezdve az Ichibi-vel. Ennek fényében Konoha rövidesen üzenetet kap Sunától, hogy a Kazekagét elrabolták. Tsunade nyomban el is küldi a hetes csapat megmaradt három tagját, hogy keressék meg az Akatsuki rejtekhelyét és mentsék meg Gaara-t. A későbbiekben pedig folytatódik a Sasuke utáni hajtóvadászat is, valamint megkezdődnek a harcok az Akatsuki-val szemben.

MEGTEKINTÉS: 17,882
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-02-15
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Fut
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 3/500
FORDÍTÓ: Pangora
FELTÖLTVE: 2024-02-03 19:46:47
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-04-17 21:31:40

Nagyon jó remélhetőleg minél hamarabb és sokkal több részt láthatunk

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.