Shin Tennis no Oujisama 2. évad

The Prince of Tennis II

Ryouma Echizen egyike annak az 50 országos ranglistán szereplő középiskolás teniszezőnek, aki meghívást kapott a japán U-17-es teniszedzőtáborba. A korábban csak középiskolás játékosok számára nyitott exkluzív ezred az ország legjobb játékosait készíti fel a közelgő U-17-es világbajnokságra. A középiskolások nem örülnek annak, hogy ezek a középiskolások bejutottak a táborba, de a középiskolások könnyedén legyűrik őket, mielőtt az edzők megállítanák őket. Hamarosan elmagyarázzák a tábor szabályait: a játékosokat képességeik alapján osztják be a 16 pálya egyikére, a legjobb játékosok az 1-es pályát foglalják el. A játékosok a "keverési meccsek" alapján mozognak fel és le a pályákon, amelyek minden nap az edzés kezdete előtt zajlanak. Egy-egy mérkőzésre készülve a középiskolásokat arra kérik, hogy alkossanak párokat egymással, hogy aztán kiderüljön, hogy nem párosban fognak játszani a partnerükkel. Ehelyett egy tiebreaker-szerű mérkőzésen mérkőznek meg egymással. A mérkőzés győztese maradhat, hogy tovább fejlessze képességeit, míg a vesztes hazaküldhető. A tenisz kedvéért a barátságok és a bajtársiasság is kockára kerül. Ahogy a középiskolások és a középiskolások közötti ádáz verseny kitart, a helyzetek, amelyekben találják magukat, mélyebbre nyúlnak annál, hogy csak azért játszanak, hogy a táborban maradhassanak.

MEGTEKINTÉS: 2,495
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-01-05
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Elfinor Fansub
FELTÖLTVE: 2024-02-05 00:39:18
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.