Dear Boys

Hoop Days

A sorozat elején Aikawát láthatjuk, a Tendundji High School tökéletes kosárjátékosát. Egy gyönyörű meccs végén járunk, amikor is megnyeri a meccset, s önfeledten mosolyog. Azonban átmegy egy másik iskolába, a "Private Mizuho High School"-ba. Innen kezdődnek el a történet bonyodalmai. Mivel Ai-chan imád kosarazni, mindent megtesz annak érdekében, hogy az iskolában tovább űzhesse a sportot. Az iskolában van fiú kosárlabda csapat, de nem gyakorolnak. Fujiwara és barátai alkotják a lanyha társulatot, így kisebb bonyodalom maga a csapat összerendezése. De onnantól már könnyen mennek a dolgok, mindenki belelendül, edzeni kezd. A lánycsapatot simán le is gyűrik a suliban, azonban az első megmérettető meccsen már nincs olyan könnyű dolguk. Fujirawaráék régi edzőjének csapata ellen játszanak. Az edző régebben leadta őket és átment egy másik iskolába. A Narita Central School-ban tanít most, ahol összehozott egy csapatot, s rossz útra terelte őket. De ennek ellenére kínok közt megnyerik a meccset, rendkívüli csoda folytán :D

MEGTEKINTÉS: 2,448
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2003-04-07
STÚDIÓ: A.C.G.T.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: Asakura Team
FELTÖLTVE: 2024-02-08 19:21:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.