Musaigen no Phantom World Specials

Myriad Colors Phantom World Mini Specials

Fantomok: természetfeletti lények, például szellemek vagy youkai, amelyeket a közelmúltig babonának tartottak. Amikor azonban egy agyat megfertőző vírus elterjed az egész társadalomban, az emberek világról alkotott felfogása megváltozik, mivel kiderül, hogy a mitikus lények mindvégig az emberiséggel együtt éltek. Ez a vírus a következő generáció tagjaira is jelentős hatással van, lehetővé téve számukra, hogy különleges képességeket fejlesszenek ki, amelyekkel felvehetik a harcot a veszélyes fantomok ellen. Haruhiko Ichijou és Mai Kawakami kettő azok közül, akik ilyen erővel rendelkeztek - Haruhiko a fantomok megidézésének és lepecsételésének képességével rendelkezik rajzok segítségével, míg Mai az elemek erejét a harcművészetekbe oltja. A barátságos fantommal, Ruruval együtt ők alkotják a Hosea Akadémia E csapatát, amelynek feladata ezekkel a gyakran pajkos lényekkel való küzdelem. Egy olyan világban, ahol a valóságos és a szürreális összefonódik, a fantomok által okozott mindennapi gondokkal foglalkoznak.

MEGTEKINTÉS: 701
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-04-06
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 7/7
FORDÍTÓ: Medium600
FELTÖLTVE: 2024-02-13 19:48:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.